WIE BEN IK

Welkom bij Studio Nor!

Ik zal u niet gaan vervelen met mijn visie, passie of waar ik mijn inspiratie vandaan haal, dat heeft u al een keer eerder gehoord of gelezen. Wat ik kan, kan een ander en wat een ander kan, kan ik ook.

Maar wat is voor u dan wel interessant om over mij te weten om u over de streep te trekken om samen met mij in zee te gaan?

Het gehele proces erom heen daar gaat het om. Dit wordt door mijn klanten als zeer fijn ervaren. Serieus gecombineerd met humor en ervaring. Zodra u in uw planning ziet dat er een meeting met mij eraan komt, verschijnt er een smile op uw gezicht.

Daarom voelen mijn klanten zich prettig bij mij, omdat zij merken dat ik mijn werk serieus neem en met veel plezier doe, terwijl ik hen tegelijkertijd met gezelligheid en humor meeneem in het proces. Mijn laagdrempelige manier van samenwerken geeft hen vertrouwen met mij te sparren en veel vragen te stellen. Met een eindresultaat wat aan de verwachtingen zal voldoen.

Ik vergelijk het met een dj. Er zijn dj’s waar u niet hoeft aan te komen met uw verzoekjes want die weten het beter, dan bent u bij het verkeerde feestje. Ik ben een dj die uw verzoekjes meeneemt en op de juiste manier integreer in mijn muziekrepertoire. Ik maak dan een mooi feestje voor u, door mijn vakkennis te verweven met uw specifieke behoeftes.

Mijn expertise ligt onder andere op het ontwerpen van kantoren, horeca en retail.

Ik heb voor kleine en grote partijen ontwerpen mogen maken zoals voor CCE, Kwintes, Centric, Renault, Wartsila, GGD of de snackbar bij mij om de hoek. Dus bespaar uzelf verder tijd en moeite en neem vrijblijvend contact met mij op.

Tot snel!

Badir Elaryf