WIE BEN IK

Welkom bij Studio Nor!

Ik zal u niet gaan vervelen met mijn visie, passie of waar ik mijn inspiratie vandaan haal, dat heeft u al een keer eerder gehoord of gelezen. Wat ik kan, kan een ander en wat een ander kan, kan ik ook.

Maar wat is voor u dan wel interessant om over mij te weten om u over de streep te trekken om samen met mij in zee te gaan?

Het gehele proces erom heen daar gaat het om. Dit wordt door mijn klanten als zeer fijn ervaren. Serieus gecombineerd met humor en ervaring. Zodra u in uw planning ziet dat er een meeting met mij eraan komt, verschijnt er een smile op uw gezicht.

Daarom voelen mijn klanten zich prettig bij mij, omdat zij merken dat ik mijn werk serieus neem en met veel plezier doe, terwijl ik hen tegelijkertijd met gezelligheid en humor meeneem in het proces. Mijn laagdrempelige manier van samenwerken geeft hen vertrouwen met mij te sparren en veel vragen te stellen. Met een eindresultaat wat aan de verwachtingen zal voldoen.

Ik vergelijk het met een dj. Er zijn dj’s waar u niet hoeft aan te komen met uw verzoekjes want die weten het beter, dan bent u bij het verkeerde feestje. Ik ben een dj die uw verzoekjes meeneemt en op de juiste manier integreer in mijn muziekrepertoire. Ik maak dan een mooi feestje voor u, door mijn vakkennis te verweven met uw specifieke behoeftes.

Ik ben met name gespecialiseerd in het ontwerpen voor horeca-bedrijven en detailhandel, zoals bakkerijen, slagerijen, restaurants en cafés.  Zelf ben ik zes jaar werkzaam geweest in de detailhandel en zeven jaar in de horeca. Deze ervaring neem ik mee in het ontwerpproces en dus kijk ik ook met een commerciële blik naar de inrichting van uw zaak. Zo denk ik mee over bijvoorbeeld de looprichting van de klanten, de juiste verlichting, juiste locatie van de toonbank.

Naast het ontwerpen voor mkb’ers, ontwerp ik ook in de zorg. Ik word bijvoorbeeld al enige tijd ingehuurd door het Universitair Medisch Centrum en Wilhelmina KinderZiekenhuis in Utrecht waar ik aan heel veel mooie diverse projecten heb mogen werken.

Ik heb voor kleine en grote partijen ontwerpen mogen maken. Dus bespaar uzelf verder tijd en moeite en neem vrijblijvend contact met mij op.

Tot snel!

Badir Elaryf